Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

Η Interparts παρέχει στον πελάτη την δυνατότητα παραλαβής των πωληθέντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντων και υπηρεσιών, όταν αυτά είναι διαθέσιμα, από το φυσικό κατάστημα που διατηρεί στην Θεσσαλονίκη, Αγάθωνος 10 Τ.Κ 54629.

Ειδικότερα, ο πελάτης δικαιούται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί να παραλάβει από το κατάστημα, αποπληρώνοντας το τίμημα των προϊόντων αυτών με μετρητά ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας, κατά την παραλαβή των προϊόντων από το εν λόγω κατάστημα. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται για παραλαβή την ίδια ημέρα (εφόσον το είδος είναι διαθέσιμο) και μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας των επομένων τριών εργασίμων ημερών του καταστήματος της Interparts. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας αυτής που του παρέχεται από την Interparts (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών από το κατάστημα, κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα. Σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα για την παραλαβή των πωληθέντων (ήτοι, παραλαβή των πραγμάτων και αποπληρωμή του τιμήματος), τότε η παραγγελία αυτοδικαίως ακυρώνεται, τελούσα υπό τη διαλυτική αίρεση της ως άνω εμπροθέσμου εκ μέρους του πελάτη εκπλήρωσης των υποχρεώσεών του. Παράταση της προθεσμίας χωρεί μόνον για λόγους ανώτερης βίας, εφόσον αυτοί γνωστοποιηθούν εμπρόθεσμα εκ μέρους του πελάτη και βεβαιωθούν εγγράφως.

Στην περίπτωση της ακύρωσης, η Interparts δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη εκ της αιτίας αυτής. Δευτέρα - Παρασκευή 9.00π.μ. - 6.00μ.μ.

Τρόποι Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής καθώς και η πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας, επιλέγεται από τον πελάτη κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων μας μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας είναι άμεση και μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Αποστολή με SPEEDEX COURIER

1. Εντός Θεσσαλονίκης (Παράδοση την Επόμενη Ημέρα)

Αποστολές βάρους έως 3 κιλά 2,50 € Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 0,70 €

2. Από Πόλη σε Πόλη

Αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους έως 3 κιλά 2,50 € Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 0,70 € Αποστολές προς Νησιωτική Ελλάδα βάρους έως 3 κιλά 2,80 € Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 0,90 €

3. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Προσαυξήσεις)

Υπηρεσία Αντικαταβολής 1,70 € Προς Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας 2,00 €

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α.

  • Αποστολή με μεταφορική εταιρία (Κατόπιν συνεννόησης για ογκώδη αντικείμενα)

Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Το κόστος των μεταφορικών το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή. (Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας.)

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για:

Καθυστερήσεις που οφείλονται στον εκάστοτε μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και μεταφέρονται με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημίας κατά την μεταφορά των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

[profiler]
Memory usage: real: 28573696, emalloc: 27688448
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem