Η εταιρεία

Στην interparts  βασικός μας στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, εργαζόμαστε καθημερινά γι’ αυτό και το πετυχαίνουμε καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια παρέχοντας αγαθά και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Δημιουργήσαμε μια εξελιγμένη πλατφόρμα ταυτοποίησης και αγοράς εξαρτημάτων αυτοκινήτου που κάνει την επιλογή ανταλλακτικών πιο εύκολη από ποτέ.

Έχοντας σαν οδηγό την συνεχή εξέλιξη για την καλύτερη φροντίδα των οχημάτων προσφέρουμε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα της αγοράς aftermarket (ΟΕΜ) καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου.

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων στον χώρο μας δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, διατηρώντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε σαν προτεραιότητα την ασφάλεια περιήγησης και συναλλαγών, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα πιστοποιητικά SSL η online αγορά δεν ήταν ποτέ ποιο ασφαλής.

Επιλέξτε online τα αγαπημένα σας εξαρτήματα εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και παραλάβετε στον χώρο σας με ασφάλεια και οικονομία.

[profiler]
Memory usage: real: 28573696, emalloc: 27601736
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem